dinsdag, augustus 21, 2012

O lio-lio-là ; Turf is zo passé ten tijde van kernenergie

Ze blijven problemen houden met de witwas van Deetman, die firma Klokk & Ko

Waarempel, staat er vandaag 2 buitengewoon interessante bijdragen onder de naam van een dame in wiens fanclub ik bepaald niet thuis hoor, met een ontvangst bevestiging van zowel Deetman als van de Cie. Samson
en ja hoor.... weg, pleite, niks, noppes, nada.

Niet zo heel erg vreemd natuurlijk.
Want het was -aannemende dat die email authentiek zou zijn - één van de grandiositeiten van Deetman, die met behulp van de firma Klokk & Ko  17 december 2011 in  de besloten slachtoffersbijeenkomst  in Utrecht al startte,  gecontinueerd werd in de Voortouw operette

't Was een diep triesteantwoord op een diep trieste melding van een moeder over haar en  haar kind. 

Die nog veel ernstiger werd omdat die gevolgd werd door een andere ontvangst bevestiging /antwoord van de Cie. Samson die er direct onder werd geplaatst.



Ik bekeek de triestheid ervan een paar minuten aan de hand van de ondertekening.
Bij beide stond er onder
met vriendelijke groet


Wim Deetman onder de ene
ene Koenraat onder de andere.

Eén van beide was een ronduit schunnige bericht.
Die met de ondertekening van Wim Deetman.

Die, duidelijk maakte wat inmiddels al uit zo veel situaties bekend is geworden  dat er blijkbaar ergens ergens een of andere slimmerik zit, misschien Deetman himself wel, kennelijk met een oud lijstje van een of ander bevolkingsregister getiteld: meisjesnamen  waarop onder luid gejuich jaaaaaaaa de naam Marianneke gevonden kon worden.
Weliswaar zo werd deze Marianneke geiinformeerd, die bedankt werd voor haar melding waarmee zij een belangrijke bijdrage leverde aan het onderzoek naar het geweld tegen minderjarige meisjes, maar aangezien die werd ingediend ná 1 juli kon deze niet meer in de analyse betrokken worden, maar zou wel meetellen in het aantal respondenten.....

Waarop vervolgens nog even werd gewezen op de Cie. Samson en het onderzoek naar minderjarigen geplaatst onder verantwoording van de overheid.

Het kusje van Wim ontbrak, de vriendelijke groeten niet.

De tweede email was, nogmaals aannemende dat dat bericht authentiek was,  van werkelijk belang voor slachtoffers.
En niet alleen door de correctheid ervan, zeker ook door de uitnodigende wijze van beantwoorden van het probleem waarmee de vrouw zit. En de informatie dat dergelijke meldingen - en terecht! - ook al is het dan niet direct het onderwerp van onderzoek van belang zijn voor de Commissie omdat deze tijdens het onderzoek benaderd zijn over andere zaken dan strikt seksueel misbruik tov. minderjarigen en kwetsbare personen en het uit te brengen advies daarop ook in zal gaan, waaronder het geestelijk misbruik. 

Waarbij de betreffende Marianneke ook nog 's - opnieuw en terecht! - gewezen wordt op de mogelijkheid hulp te zoeken bij Slachtofferhulp, telefoonnummer inclusief.

Die brief is gelezen en serieus genomen.
 Zelfs beantwoord volgens de vele opmerkingen hierover al jaren gemaakt o.a. door voorzitters van de tweede kamer: gebruik begrijpelijk Nederlands en de bijbehorende tonnen overheidsgelden die hieraan  dan ook uitgegeven zijn.

De vriendelijke groet die eronder stond, van ene mijnheer wiens naam ik natuurlijk niet opschreef  - de volkomen paranoia in slachtofferwereld zelfs tav de firma Klokk & Ko is tenslotte ook een keuze - dus niet meer weet  maar er zat waarschijnlijk een Koenraat in die naam was inderdaad een niet alleen correcte maar gemeende groet.
Waarom zou zo'n man op zo'n triest verhaal wat betreffende Marianneke als ouder te melden had niet vriendelijk zijn, tenslotte.

En dat was dus belangrijke informatie voor slachtoffers en hun gezinnen/families.
Maar niet voor de domme leugenaars en manipulators.Niet voor handelaren in mensenleed.
Het blijkt vanavond dan ook onvindbare informatie te zijn geworden op de site van de firma
Klokk & Ko. waar die Marianneke de berichten neerzette

Deetman, je bent een sufferd man.
Maar dat heb ik je 17 december al gezegd toen ik je 't advies gaf maar  te geloven.  
Gewoon, kwestie van vrijheid en hersens, weten waar je het over hebt !
Turf is zo passé





Geen opmerkingen: